Головна » Архів матеріалів

Шановні керівники гуртків! Доводимо до Вашого відома, що сьогодні, у середу 25 березня 2020р. о 18.30, відбудеться вебінар "Технологія інтерактивного відео в освітньому процесі ". Ви ще можете встигнути взяти участь у цьому заході. Для цього Вам потрібно подати аявку https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeW0MPyjSorBk6i11ybSudkDI_Ei5xasCaWmgUB-Fm_VY6H-g/viewformПісля чого Вам прийде рахунок на сплату участі та посилання на вебінар.
Для участі Вам потрібно у вказаний час перейти за посиланням, попередньо підключивши інтернет та навушники. Рахунок Ви зможете сплатити вже після вебінару, до 30 березня 2020р включно (до 10.00). Після оплати рахунку Ви отримаєте запис вебінару, а також сертифікат від Академії інноваційного розвитку освіти.

Використовуємо карантин розумно!  ... Читати далі »

Переглядів: 153 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-03-25

Компанія «Інтер Системс» розпочинає цикл вебінарів для освітян, з метою, щоб освітяни могли трохи відволіктися від негативних новин, і цікаво та з користю провести вільний час.  Вашій увазі пропонують вебінар  «Цифрові лабораторії «NeuLog» в STEM-освіті». Час проведення: 27 березня об 11-00. Реєстрація на вебінар.

На вебінарі буде розглянуто:

  • Можливості та переваги цифрових лабораторій, в порівнянні з аналоговими пристроями
  • Особливості цифрових лабораторій «NeuLog»
  • Приклади використання цифрових лабораторій «NeuLog» в освітньому процесі для проектної діяльності.  ... Читати далі »
Переглядів: 168 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-03-25

Переглядів: 161 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-03-24

 

Переглядів: 168 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-03-24

Для вихованців гуртка "Конструювання повітряних зміїв" пропоную гуртківцям закріпити свої уміння та навички, а також можливість використовувати нові матеріали. Ознайомтеся з відеоматеріалом як можно швидко зібрати повітряного змія та запустити його в повітря. Самостійно збудуйте міні-коробчастого змія своїми руками.

Керівник гуртка "Конструювання повітряних зміїв" Братищенко Ігор Федорович. 
Переглядів: 181 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-03-21

11 березня 2020 року Кабмін оголосив в Україні карантин через коронавирус з 12 березня по 3 квітня. У гуртках технічної творчості вимушені канікули. Пропонуємо всім юним технікам розвивати свої технічні здібності за допомогою унікальної платформи Scrap Mechanic. Scrap Mechanic – чудова інженерна платформа з практично безмежними можливостями по будівництву всіляких машин і механізмів! Відкриваємо серію розвиваючих технічних комп'ютерних ігор для конструювання різноманітних моделей. Серія 4. Scrap Mechanic – створюй і дивуй всіх своїми механізмами!

Переглядів: 328 | Додав: moderator_Vlad_Savitski | Дата: 2020-03-20

Увага! Шановні керівники гуртків пропонуємо вам  підписатися на офіційний Уoutube канал "Управління ДСЯО у Донецькій області"

Змінюймо освіту разом!

 

Переглядів: 172 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-03-20

З 12 березня 2020 р. в Україні запроваджено карантин (Постанова Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 р. № 211).
- Заборонено відвідування дітьми закладів освіти, у тому числі закладів позашкільної освіти.
- Стаття 18 Закону України «Про позашкільну освіту» встановлює, що позашкільна освіта здійснюється диференційовано відповідно до індивідуальних можливостей, інтересів, нахилів, здібностей вихованців, учнів і слухачів з урахуванням їх віку, психофізичних особливостей, стану здоров’я у різноманітних організаційних формах, серед яких дистанційна робота.
- Міжнародна асоціація позашкільної освіти і Кафедра позашкільної освіти ІПФ НПУ імені М.П.Драгоманова запроваджують проект «Заклади позашкільної освіти: Дистанційна робота» 

- Мета спільного проекту – організація дистанційного навчання закладами позашкільної освіти.
- У рамках проекту його учасники презентують свої успіхи і напрацювання з дистанційного навчання за різними напрямами позашкільної освіти у будь якій формі (відео-, фото- аудіо-, графічна, текстова інформація заняття, лекції, семінару, уроку, консультації тощо).
Для участі у проекті потрібно:
1. Зареєструватися у цій формі.
2. Отримати офіційний банер учасника спільного проекту «Заклади позашкільної освіти: Дистанційна робота».
3. Розмістити на сторінці FB «Позашкільна освіта» (https://www.facebook.com/pou.org.ua) свій проект і банер учасника.
4. Вказати хештеги
#ДистанційнаРобота_Позашкілля #МАПО #Позашкілля #Позашкільна_Освіта #Позашкілля_Разом_Ми_Сила
- Проект триває до 03.04.2020 р.
- Підведення підсумків до 15.04.2020 р.
- Проекти, які наберуть найбільшу кількість «лайків» будуть розміщені на сайті "Позашкільна освіта" (pou.org.ua) та отримають подарунки від організаторів.  ... Читати далі »

Переглядів: 176 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-03-19

11 березня 2020 року Кабмін оголосив в Україні карантин через коронавирус з 12 березня по 3 квітня. У гуртках технічної творчості вимушені канікули. Пропонуємо всім юним технікам розвивати свої технічні здібності за допомогою унікальної платформи Scrap Mechanic. Scrap Mechanic – чудова інженерна платформа з практично безмежними можливостями по будівництву всіляких машин і механізмів! Відкриваємо серію розвиваючих технічних комп'ютерних ігор для конструювання різноманітних моделей. Серія 3. Scrap Mechanic – створюй і дивуй всіх своїми механізмами!

Играем в Scrap Mechanic. Строим невероятные постройки и устраиваем битву скорости!

Переглядів: 253 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-03-19

11 березня 2020 року Кабмін оголосив в Україні карантин через коронавирус з 12 березня по 3 квітня. У гуртках технічної творчості вимушені канікули.  Пропонуємо працівникам СЮТ у разі виникнення питань щодо організації роботи  з вихованцями під час карантину.  Ви можете перейти на сайт ДоноблІППО (https://ippo.dn.ua/)  і отримати необхідну інформацію для подальших дій (в т.ч. перелік посилань з даного питанння)

  1. http://e-school-ippo.blogspot.com/ – консультаційний пункт для педагогічних працівників, які опікуються дистанційною освітою.
  2. https://learningapps.org/ – Learningapps, різноманітні інтерактивні вправи.
  3. http://www.osvitaua.com/youpub/ – сайт видавництва, містить навчальні ресурси.
  4. https://www.youtube.com/channel/UCMIVE71tHEUDkuw8tPxtzSQ – «Цікава наука».
  5. https://phet.colorado.edu/uk/simulations/category/physics – досліди з фізики.
  6. https://naurok.com.ua/ – для вчителів та учнів.
  7. https://www.ed-era.com/zno/ – дуже багато цікавої інформації про дистанційну освіту.
  8. https://ilearn.org.ua/ – Проєкт дистанційної освіти від «Освіторії».  ... Читати далі »
Переглядів: 163 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-03-19

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 13 14 »
close