Головна » Архів матеріалів
Переглядів: 140 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-08-18

Увага, шановні керівники гуртків!

28 серпня 2020 року проводиться інструктивно-методичний вебінар  «Актуальні аспекти національного виховання: оновлення підходів та сучасні практики»
Початок вебінару: 11.00 (підключення учасників до відеозустрічі розпочнеться о 10.45).
Тривалість вебінару: 1 год. 30 хв.
Посилання: meet.google.com/fmo-dfms-utp.
Звертаємо увагу на те, що педагогічні працівники будуть приєднані до відеозустрічей Google Meet організаторами заходів тільки на підставі попередньої реєстрації. 
Форма для реєстрації: https://forms.gle/C42ntg5fJtZYEuJ2A  
Реєстрація на вебінар 28 серпня 2020 року – до 16.00 25 серпня 2020 року.

Приємної роботи на вебінарі!
 

Переглядів: 208 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-08-16

Шановні керівники гуртків!

18 серпня 2020 року – інструктивно-методичний вебінар  «Організація та підготовка відзначення Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України в закладах освіти Донецької області».
Початок вебінару: 10.00 (підключення учасників до відеозустрічі розпочнеться о 9.45).
Тривалість вебінару: 45 хв.
Посилання: https://meet.google.com/hfv-abtx-auz

Реєстрація на вебінар 18 серпня 2020 року – до 14.00 17 серпня 2020 року.

Переглядів: 169 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-08-15

Увага, керівники гуртків!

З метою гідного відзначення Дня Державного Прапора України, Дня незалежності України, вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України, утвердження у громадян почуття гордості за свою державу, засвідчення поваги до подвигу борців за свободу, незалежність та територіальну цілісність України, до Регіонального плану заходів із підготовки та відзначення в Донецькій області Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України у 2020 році ввійшли такі пропозиції від методичних служб органів управління освітою міських рад, райдержадміністрацій, ОТГ, ВЦА:
1.    Організація челенджів (хештег #ВітаємоУкраїно!), зокрема поетичні челенджі «Барви українського слова»; музичні челенджі «Одна калина за вікном, одна родина за столом…»; челенджі соціальної спрямованості «Гордий бути українцем».
2.    Проведення онлайн-вікторин, вебквестів, ігор-відеоподорожей «Знавці української державності», «Крокуємо сторінками історії Батьківщини», «Україна унікальна», «З Днем народження, країно!».
3.    Проведення віртуальних вернісажів (виставок), конкурсів малюнків, фотографій, фотоколажів «Хай квітне моя Україна», «Мрії маленького українця».
4.    Підготовка та розміщення на офіційних сайтах, блогах, фейсбук-сторінках закладів освіти інформаційних матеріалів до Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України.  ... Читати далі »

Переглядів: 167 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-08-14

Переглядів: 133 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-07-10

Більше 5 років триває російсько-українська війна. За оцінками Організації Об’єднаних Націй, вона є одним із найсмертоносніших конфліктів у Європі з часів Другої світової війни. Жертвами російської агресії в Україні стали більше 40 тисяч осіб. Понад 13 тисяч із них загинули. Майже 1,5 мільйона мешканців сходу України вимушено покинули домівки. У березні–квітні 2014 року російсько-терористичні війська окупували більше семи відсотків нашої території. Вона спустошена та розграбована, як “випалена земля”. Тоді здавалося, що ворог має тотальну перевагу, а Збройні Сили України – розвалені й деморалізовані діями вигнаних Революцією Гідності злочинців. Проте українці мобілізували всі ресурси на захист незалежності своєї країни. Протягом червня–липня 2014 року українське війське, що складалось із регулярної армії та добровольчих загонів, зупинило просування окупації та звільнило від бойовиків частину захоплених територій Донеччини та Луганщини.

Звільнення розпочалося 3 червня 2014 року. Підрозділи 25-ї повітряно-десантної, 79-ї, 95-ї аеромобільних бригад і Національної гвардії одночасним ударом із трьох на ... Читати далі »

Переглядів: 139 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-07-05

Переглядів: 157 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-06-27

1 березня 2020 року Кабмін оголосив в Україні карантин через коронавирус з 12 березня по 3 квітня. У гуртках технічної творчості вимушені канікули. Пропонуємо всім юним технікам розвивати свої технічні здібності за допомогою унікальної платформи Scrap Mechanic. Scrap Mechanic – чудова інженерна платформа з практично безмежними можливостями по будівництву всіляких машин і механізмів! Відкриваємо серію розвиваючих технічних комп'ютерних ігор для конструювання різноманітних моделей. Серія 17. Scrap Mechanic – створюй і дивуй всіх своїми механізмами!

Играем в Scrap Mechanic. Строим невероятные постройки и устраиваем битву скорости!

Переглядів: 281 | Додав: moderator_Vlad_Savitski | Дата: 2020-04-19

Читати ПОВНИЙ ТЕКСТ ПОСТАНОВИ № 255

від 10 березня 2020 р. Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Установити з 12 березня 2020 р. до 24 квітня 2020 р. на всій території України карантин.

2. Заборонити до 24 квітня 2020 р.:

1) з 6 квітня 2020 р. перебування в громадських місцях без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіратора або захисної маски, у тому числі виготовлених самостійно;

2) з 6 квітня 2020 р. переміщення групою осіб у кількості більше ніж дві особи, крім випадків службової необхідності та супроводження осіб, які не досягли 14 років, батьками, усиновлювачами, опікунами, піклувальниками, прийомними батьками, батьками-вихователями, іншими особами відповідно до закону або повнолітніми родичами дитини;

3) перебування в громадських місцях осіб, які не досягли 14 років, без супроводу батьків, усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів, інших осіб відповідно до закону або повнолітніх родичів дитини;

4) відвідування закладів освіти її здобувачами;

5) відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією особою та в разі службової необхідності;

6) відвідування спортивних та дитячих майданчиків; 

7) проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування, за умови забезпечення учасників засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, у тому числі виготовленими самостійно, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів;  ... Читати далі »

Переглядів: 181 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-04-03

Зараз літо. У гуртках технічної творчості канікули. Пропонуємо всім юним технікам розвивати свої технічні здібності за допомогою унікальної платформи Scrap Mechanic. Scrap Mechanic – чудова інженерна платформа з практично безмежними можливостями по будівництву всіляких машин і механізмів! Відкриваємо серію розвиваючих технічних комп'ютерних ігор для конструювання різноманітних моделей. Серія 20. Scrap Mechanic – створюй і дивуй всіх своїми механізмами!

Играем в Scrap Mechanic. Строим невероятные постройки и устраиваем битву скорости!

Переглядів: 318 | Додав: moderator_Vlad_Savitski | Дата: 2020-04-01

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 13 14 »
close