Головна » Архів матеріалів

Інформаційні та веб-технології використовуються при конструюванні моделей гуртка «Космічного макетування та моделювання». Одним із цікавіших напрямків моделювання є альтернативний моделизм - створення моделі за допомогою вільної фантазії. Вихованцям пропонується як домашнє завдання ознайомитися з першою частиною відео по збірці космічного штурмового корабля власної конструкції. Збірка проводитися без креслень і розгорток.

 

Переглядів: 325 | Додав: Admin_site | Дата: 2019-11-07

У «Судномодельному» гуртку було проведено цікаве і змістовне заняття. Вихованці активно працювали над своїми моделями, бо деякі з них були близькі до завершення. Хтось виготовляв останні деталі до своєї моделі, хтось майстрував кіль-блок для готової моделі, а деякі гуртківці старанно фарбували свої моделі. Серед вихованців є дуже працьовиті і старанні діти: Пилип Такташов, Кавилін Олексій, Іван Безродний. А також Ілля Колозін, Микита Бил'єв, Павло Буйлін. Серед молодших дітей: Біда Святослав, Гречко Віталій, Павло Кавилін та Данило Бухвалов. Діти знають, що кращі моделі будуть експонуватися на виставці початкового моделювання і бажають прийняти в ній участь. А в другій половині заняття була приємна несподіванка для дітей – вікторина на тему: «Географія та цікаві природні явища». Хлопці дуже активно відповідали на різноманітні питання, але в залік йшли тільки досконалі відповіді. Переміг Артем, дуже активними були Кавилін Олексій, Біда Святослав та Данило Бухвалов. Керівник судномодельного гуртка Братищенко Олег Федорович розвиває інтелектуальні та трудові зд ... Читати далі »

Переглядів: 341 | Додав: Admin_site | Дата: 2019-11-06

16 жовтня 2019 р. у Донецькому обласному палаці дитячої та юнацької творчості  відбулася І сесія обласної методичної студії для методистів закладів позашкільної освіти художньо-естетичного напряму північного регіону «Науково-методичний менеджмент освітніх інновацій». Доповіді заступника директора ОПДЮТ Бойко О.А. «Науково-методична робота педагога в умовах модернізації освіти» та завідувача методичного відділу Соколенко Т.М. «Методична служба: завдання, модель, функції» спонукали до роздумів: «Методист – посада, професія, покликання?». Методичний плейбек «Ролі методистів», коучинг «Організаційні цінності» переконали, що методист – це творчий взірець, інноваційний творець і знавець. 

Джерело: https://donopdut.org.ua/i-sesiya-metodichnoi-studii/

Переглядів: 663 | Додав: Admin_site | Дата: 2019-10-19 | Коментарі (0)

В гуртку космічного макетування та моделювання міської станції прийшла напружена пора підготовки до другого (міського) етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання. Гуртківці з ентузіазмом працюють над завершенням своїх робіт. Зрозуміло, що юні конструктори-умільці бажають перемогти в конкурсі та отримати заслужені винагороди. Дуже сподівається Волошко Дмитро, що його модель реактивного літака сподобається любителям моделювання. Зацікавлено працює Олексій Нерівний над виготовленням космічного робота "Святогір". Старанно працюють Раякін Олександр та Тупальський Данило, прикладаючи до діла не абиякі сили та можливості в досягненні своєї мети. Працюючи над виготовленням експонатів на виставку, діти навчаються майстерності, готуються до усвідомленого вибору професії та життєвого шляху. Керівник гуртка Братищенко Ігор Федорович пробуджує у дітей допитливість, любов до праці, науки та знань.

Переглядів: 325 | Додав: Admin_site | Дата: 2019-10-02

З 18 по 20 вересня 2019 року у м. Київ проходив Всеукраїнський семінар-практикум «Формування національно-культурної ідентичності зростаючої особистості в сучасних умовах» у межах проекту професійного розвитку «Толока позашкільників», в якому взяли участь заступник директора з НМР ОПДЮТ Бойко О.А. та керівник гуртка Лінник Л.Б. Цікавою і пізнавальною була доповідь І. Беха, доктора педагогічних наук, академіка, директора Інституту проблем виховання НАПН України «Переконання – головний метод особистісно-орієнтованого виховання». Програмою заходу передбачалося проведення творчих зустрічей з кращими педагогами закладів позашкільної освіти, майстер-класи, «круглі столи» з обміну досвідом педагогів-позашкільників різних регіонів України. Бойко О.А. провела презентаційний меседж «Методика обліку роботи гуртка», в якому були розглянуті актуальні питання методичної роботи ЗПО. 

Всеукраїнський захід осінньої толоки позашкільників завершився обговоренням проблеми формування національно-культурної ідентичності зростаючої особистості в сучасних умовах.

Джерело: https://donopdut.org.ua/toloka-pozashkilnikiv/

Переглядів: 217 | Додав: Admin_site | Дата: 2019-09-08

Зараз літо. У гуртках технічної творчості канікули. Пропонуємо всім юним технікам розвивати свої технічні здібності за допомогою унікальної платформи Scrap Mechanic. Scrap Mechanic – чудова інженерна платформа з практично безмежними можливостями по будівництву всіляких машин і механізмів! Відкриваємо серію розвиваючих технічних комп'ютерних ігор для конструювання різноманітних моделей. Серія 19. Scrap Mechanic – створюй і дивуй всіх своїми механізмами!

Играем в Scrap Mechanic. Строим невероятные постройки и устраиваем битву скорости!

 

Переглядів: 302 | Додав: moderator_Vlad_Savitski | Дата: 2019-08-10

Зараз літо. У гуртках технічної творчості канікули. Пропонуємо всім юним технікам розвивати свої технічні здібності за допомогою унікальної платформи Scrap Mechanic. Scrap Mechanic – чудова інженерна платформа з практично безмежними можливостями по будівництву всіляких машин і механізмів! Відкриваємо серію розвиваючих технічних комп'ютерних ігор для конструювання різноманітних моделей. Серія 13. Scrap Mechanic – створюй і дивуй всіх своїми механізмами!

Играем в Scrap Mechanic. Строим невероятные постройки и устраиваем битву скорости!

Переглядів: 316 | Додав: moderator_Vlad_Savitski | Дата: 2019-07-22

Зараз літо. У гуртках технічної творчості канікули. Пропонуємо всім юним технікам розвивати свої технічні здібності за допомогою унікальної платформи Scrap Mechanic. Scrap Mechanic – чудова інженерна платформа з практично безмежними можливостями по будівництву всіляких машин і механізмів! Відкриваємо серію розвиваючих технічних комп'ютерних ігор для конструювання різноманітних моделей. Серія 8. Scrap Mechanic – створюй і дивуй всіх своїми механізмами!

 
Играем в Scrap Mechanic. Строим невероятные постройки и устраиваем битву скорости!

 

Переглядів: 314 | Додав: moderator_Vlad_Savitski | Дата: 2019-07-05

Зараз літо. У гуртках технічної творчості канікули. Пропонуємо всім юним технікам розвивати свої технічні здібності за допомогою унікальної платформи Scrap Mechanic. Scrap Mechanic – чудова інженерна платформа з практично безмежними можливостями по будівництву всіляких машин і механізмів! Відкриваємо серію розвиваючих технічних комп'ютерних ігор для конструювання різноманітних моделей. Серія 1. Scrap Mechanic – створюй і дивуй всіх своїми механізмами!

 
Играем и развиваем технические собственные способности в Scrap Mechani!.
Переглядів: 294 | Додав: moderator_Vlad_Savitski | Дата: 2019-06-24

ГОНКА НА ПРИДУМАННЫХ МАШИНАХ ПО ВЕРТИКАЛЬНОЙ СТЕНЕ В SCRAP MECHANIC

Переглядів: 319 | Додав: moderator_Vlad_Savitski | Дата: 2019-06-10

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 13 14 »
close