Головна » Архів матеріалів

З  18 по 21 лютого 2019 року на базі СЮТ пройшов І (міський) етап Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» серед учнів закладів освіти Дружківки, де вихованці гуртка «Моделювання  іграшки-сувеніру» (керівник Гуляєва С.М.) здобули три призових місця. Вдовиченко Софія, 7років та Петрушенко Оксана, 8 років, вихованки СЮТ за роботу «Хай щастить».  Валентей Софію, 11років, за роботу «Для  матусі».  Миронова Микиту та Бєлякова Іллю, 7 та 8 років, за роботу «Бережіть домашнє вогнище». Вітаємо переможців!

Переглядів: 194 | Додав: Admin_site | Дата: 2019-02-22

У «Судномодельному» гуртку було проведено цікаве і змістовне заняття. Вихованці активно працювали над своїми моделями, бо деякі з них були близькі до завершення. Хтось виготовляв останні деталі до своєї моделі, хтось майстрував кіль-блок для готової моделі, а деякі гуртківці старанно фарбували свої моделі. Серед вихованців є дуже працьовиті і старанні діти: Пилип Такташов, Кавилін Олексій, Іван Безродний. А також Ілля Колозін, Микита Бил'єв, Павло Буйлін. Серед молодших дітей: Біда Святослав, Гречко Віталій, Павло Кавилін та Данило Бухвалов. Діти знають, що кращі моделі будуть експонуватися на виставці початкового моделювання і бажають прийняти в ній участь. А в другій половині заняття була приємна несподіванка для дітей – вікторина на тему: «Географія та цікаві природні явища». Хлопці дуже активно відповідали на різноманітні питання, але в залік йшли тільки досконалі відповіді. Переміг Артем, дуже активними були Кавилін Олексій, Біда Святослав та Данило Бухвалов. Керівник судномодельного гуртка Братищенко Олег Федорович розвиває інтелектуальні та трудові здібності дітей, які необхідні їм для творчого удосконалення. Вихованці гуртка полюбляють майструвати і використовують конструкторські та аматорські навички при виготовленні моделей.

Переглядів: 213 | Додав: Admin_site | Дата: 2019-02-18

В гуртку космічного макетування та моделювання міської станції, після новорічних свят прийшла напружена пора підготовки до другого (міського) етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання. Гуртківці з ентузіазмом працюють над завершенням своїх робіт. Зрозуміло, що юні конструктори-умільці бажають перемогти в конкурсі та отримати заслужені винагороди. Дуже сподівається Волошко Дмитро, що його модель реактивного літака сподобається любителям моделювання. Зацікавлено працює Олексій Нерівний над виготовленням космічного робота "Святогір". Старанно працюють Раякін Олександр та Тупальський Данило, прикладаючи до діла не абиякі сили та можливості в досягненні своєї мети. Працюючи над виготовленням експонатів на виставку, діти навчаються майстерності, готуються до усвідомленого вибору професії та життєвого шляху. Керівник гуртка Братищенко Ігор Федорович пробуджує у дітей допитливість, любов до праці, науки та з ... Читати далі »

Переглядів: 214 | Додав: Admin_site | Дата: 2019-01-17

Вітальна листівка

Вітальна листівка

Переглядів: 285 | Додав: Admin_site | Дата: 2018-12-30

8

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є Свято Миколая, що святкують 19 грудня. Педагогічні працівники Донецького обласного центру технічної творчості дітей та юнацтва підготували разом з вихованцями театралізовану виставу, що розкриває сутність цього свята. Вихованці брали участь у веселих іграх, конкурсах, співали пісні.

Переглядів: 292 | Додав: Admin_site | Дата: 2018-12-20

13

11 грудня 2018 року Донецьким обласним центром технічної творчості дітей та юнацтва проведено семінар-практикум для директорів міських та районних закладів позашкільної освіти науково-технічного напряму (південна та північна зона) на базі Бахмутського міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва. У семінарі взяли участь директори центрів науково-технічної творчості з міст Покровськ, Бахмут, Краматорськ, Дружківка, Торецьк, Добропілля, Слов’янськ та Донецького обласного центру технічної творчості дітей та юнацтва. З привітальним словом виступив директор ДОЦТТДЮ Борисенко І.В. Заступник директора з навчально-виховної роботи ДОЦТТДЮ Калігаєва О.П. ознайомила учасників семінару з роллю позашкільної освіти в життєвому становленні та самовизначенні дитини (до 100-річчя позашкільної освіти). Роботу Бахмутського міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва у своїй доповіді висвітлила директор закладу Куліш Т.А. Досвідом роботи ЗПО ... Читати далі »

Переглядів: 249 | Додав: Admin_site | Дата: 2018-12-12

4

21 листопада 2018 року педагогічні працівники Донецького обласного центру технічної творчості дітей та юнацтва організували та провели обласний семінар для керівників гуртків авіамоделювання та конструювання повітряних зміїв, присвячений 100-річчю позашкільної освіти. У роботі семінару взяли участь педагоги закладів позашкільної освіти з міст Слов’янська, Краматорська, Дружківки, Костянтинівки, Соледара, Бахмута, Торецька та ДОЦТТДЮ. Роботу семінару-практикуму розпочала заст. директора з навчально-виховної роботи ДОЦТТДЮ Калігаєва О.П., яка ознайомила учасників семінару з роллю позашкільної освіти в життєвому становленні та самовизначенні дитини (до 100-річчя позашкільної освіти). У своїй доповіді завідувач відділу спортивно-технічної роботи Павлова О.С. звернула увагу присутніх на технічну творчість вихованців у процесі технологічної діяльності в умовах закладу позашкільної освіти. Під час проведення майстер-класів усі присутні завзято із задоволенням ви ... Читати далі »

Переглядів: 289 | Додав: Admin_site | Дата: 2018-11-22

26 жовтня 2018 року на базі Донецького обласного центру технічної творчості дітей та юнацтва відбувся обласний семінар для керівників гуртків ракетомоделювання, космічного макетування та моделювання. Учасники семінару жваво обговорювали питання інноваційного підходу до організації гурткових занять в закладі позашкільної освіти, використання нетрадиційних форм та методів проведення гурткових занять, ділилися досвідом щодо участі в обласних та Всеукраїнських змаганнях. Від станції юних техніків був присутній Братищенко Ігор Федорович. Усі педагоги, присутні на заході, отримали сертифікати учасників семінару. 

2

 

Переглядів: 292 | Додав: Admin_site | Дата: 2018-10-27

Повне найменування: ПОЗАШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД СТАНЦІЯ ЮНИХ ТЕХНІКІВ ДРУЖКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
Скорочена назва: СЮТ
Юридична адреса міської станції юних техніків:
84200, Донецька область місто Дружківка, вул. Космонавтів, буд.40.
Позашкільний навчальний заклад у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, наказами Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, рішеннями виконкому Дружківської міської ради, а також цим Положенням і своїм статутом, який затверджує (вносить зміни) відділ освіти Дружківської міської ради.
Мова навчання і виховання у позашкільному навчальному закладі визначається Конституцією України і законом України.
Кількість класів, місце за проектом – 20 гуртків, 300 місць. Кількість учнів у навчальному закладі – 270 гуртківців. Рух учнів протягом навчального року: діти у позашкільних навчальних закладах мають право самостійного вибору гуртка, тому вони шукають гурток, який більше подобається. Ті діти, які не вперше приходять на заняття гуртків знають, що їм потрібно, і систематично відвідують свій улюблений гурток.
Режим роботи навчального закладу:  ... Читати далі »

Переглядів: 327 | Додав: Admin_site | Дата: 2018-07-30

Зараз літо. У гуртках технічної творчості канікули. Пропонуємо всім юним технікам розвивати свої технічні здібності за допомогою унікальної платформи Scrap Mechanic. Scrap Mechanic – чудова інженерна платформа з практично безмежними можливостями по будівництву всіляких машин і механізмів! Відкриваємо серію розвиваючих технічних комп'ютерних ігор для конструювання різноманітних моделей. Серія 16. Scrap Mechanic – створюй і дивуй всіх своїми механізмами!

Играем в Scrap Mechanic. Строим невероятные постройки и устраиваем битву скорости!

Переглядів: 277 | Додав: moderator_Vlad_Savitski | Дата: 2018-07-27

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 14 »
close