Головна » 2020 » Лютий » 26

Увага!

З 17 березня по 17 квітня 2020 року у місті Слов’янськ на базі Донецького обласного центру технічної творчості дітей та юнацтва відбудеться обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу робіт науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!». До участі у Виставці-конкурсі запрошуються вихованці (учні) закладів позашкільної, загальної середньої, професійної освіти та інших закладів освіти. Виставка-конкурс проводиться за двома віковими категоріями: молодша – 6–10 років; старша – 11–18 років включно.

Виставка-конкурс проводиться за розділами (кількість експонатів в розділах обмежена):

Розділ 1. Прилади та обладнання Радіотехнічні та радіоелектронні діючі моделі приладів оригінальної конструкції, електронні вимірювальні прилади, вдосконалені блоки живлення, регулятори напруги та струму, освітлювальна техніка, мініатюрні моделі та макети верстатів і промислового обладнання (до 2 робіт).

Розділ 2. Ігри та іграшки з елементами електротехніки Зразки саморобних ігор та іграшок, які відрізняються від існуючих оригінальністю задуму, новизною конструкції та художньому вирі ... Читати далі »

Переглядів: 160 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-02-26

Увага, керівники гуртків, вихованці, учні, батьки!

Приєднуйтесь до проекту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) системи U Report. U-Report - міжнародний молодіжний проект Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), який через SMS- та онлайн-опитування з’ясовує ставлення молоді до різних аспектів суспільного життя. U-Report - інструмент, завдяки якому молодь може впливати на те, що для неї важливо.

Опитування: 1. Анонімні - відповіді не прив‘язуються до мобільного номера чи профіля U-репортера у соцмережах. 2. Безкоштовні - респонденти не витрачають свої кошти на відправку SMS. 3. Відкриті - враховується кожна відкрита відповідь. 4. Швидкі - результати опитування відомі вже за кілька годин.

Долучитись до опитувань можна надіславши слово СТАРТ:

- http://m.me/ureportukraine   (Facebook Messenger);

- http://t.me/ureportukrainebot   (Telegram);

- ... Читати далі »

Переглядів: 191 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-02-26

Переглядів: 166 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-02-26

close