Головна » 2020 » Лютий » 26 » Проект Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) системи U Report
2:49 PM
Проект Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) системи U Report

Увага, керівники гуртків, вихованці, учні, батьки!

Приєднуйтесь до проекту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) системи U Report. U-Report - міжнародний молодіжний проект Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), який через SMS- та онлайн-опитування з’ясовує ставлення молоді до різних аспектів суспільного життя. U-Report - інструмент, завдяки якому молодь може впливати на те, що для неї важливо.

Опитування: 1. Анонімні - відповіді не прив‘язуються до мобільного номера чи профіля U-репортера у соцмережах. 2. Безкоштовні - респонденти не витрачають свої кошти на відправку SMS. 3. Відкриті - враховується кожна відкрита відповідь. 4. Швидкі - результати опитування відомі вже за кілька годин.

Долучитись до опитувань можна надіславши слово СТАРТ:

- http://m.me/ureportukraine   (Facebook Messenger);

- http://t.me/ureportukrainebot   (Telegram);

- @UreportUkraine   (Twitter).

ЮНІСЕФ вивчає результати та співпрацює із партнерами, щоби опитування застосовували у програмах на практиці. Тому, чим більше учасників - U-репортерів, тим більше прислухатимуться до їхньої думки. Таким чином, U-Report - це один із найпростіших інструментів, якими молодь може впливати на зміни у важливих сферах суспільного життя. U-Report допомагає дізнаватись думку молоді для суспільних змін у 50-ти країнах. Всього у світі понад 5 млн U-репортерів. Усі, хто підписались на U-Report, отримуватимуть опитування з 3-4-х питань щотижня. Потрібно лише сказати, що думаєш стосовно тієї чи іншої теми.

Переглядів: 193 | Додав: Admin_site | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
close