Головна » 2020 » Лютий » 26 » Проведення обласного етапу конкурсу «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!»
3:00 PM
Проведення обласного етапу конкурсу «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!»

Увага!

З 17 березня по 17 квітня 2020 року у місті Слов’янськ на базі Донецького обласного центру технічної творчості дітей та юнацтва відбудеться обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу робіт науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!». До участі у Виставці-конкурсі запрошуються вихованці (учні) закладів позашкільної, загальної середньої, професійної освіти та інших закладів освіти. Виставка-конкурс проводиться за двома віковими категоріями: молодша – 6–10 років; старша – 11–18 років включно.

Виставка-конкурс проводиться за розділами (кількість експонатів в розділах обмежена):

Розділ 1. Прилади та обладнання Радіотехнічні та радіоелектронні діючі моделі приладів оригінальної конструкції, електронні вимірювальні прилади, вдосконалені блоки живлення, регулятори напруги та струму, освітлювальна техніка, мініатюрні моделі та макети верстатів і промислового обладнання (до 2 робіт).

Розділ 2. Ігри та іграшки з елементами електротехніки Зразки саморобних ігор та іграшок, які відрізняються від існуючих оригінальністю задуму, новизною конструкції та художньому вирішенню задачі (до 4 робіт).

Розділ 3. Техніка майбутнього Макети та моделі космічних кораблів, ракетоносіїв, систем спостереження, стартових установок, космодромів; самохідні керовані моделі; зразки військової ракетної техніки; техніка історичної серії (до 2 робіт).

Розділ 4. Спортивно-технічне моделювання Моделі суден, ракет, авіаційні та автомобільні моделі (найпростіші, діючі та моделі копії) (до 10 робіт).

Розділ 5. Архітектура та будівництво Макети та проекти всіх видів споруд, будівель, будівельних комплексів, фрагментів вулиць та міської забудови, залізничних вокзалів та ін. з елементами ландшафту або без них (до 2 робіт).

Термін подання експонатів – до 16 квітня 2020 року.

Переглядів: 162 | Додав: Admin_site | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
close