Головна » 2020 » Грудень » 11

До новорічних свят залишилося зовсім небагато часу, тому у гуртках Станції юних техніків вже на всю кипить робота. Діти святково прикрашають майстерні, готують новорічні виставкові поробки. Першими включилися до святкування вихованці гуртка "Орігамі" (керівник Журавльова С.М), що активно працює на базі НВК#11 (Райський).

Художня праця дає дітям творити .В дитячих руках різні матеріали та предмети перевтілюються в цікаві подарунки.Дивіться самі: з різнокольорового паперу вийшли чудові чобітки, які взуває Святий Миколай, коли йде до слухняних дітей з подарунками.

Переглядів: 150 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-12-11

Новорічна, святкова атмосфера панує в гуртках художньо - технічного напрямку "Орігамі" та декоративно - ужиткове мистецтво, що від СЮТ працюють на базі НВК # 11(Райський). Очевидним є те, що керівники цих гуртків Перець О.В. та Журавльова С.М. в тандемі зі своїми вихованцями мають піднесений настрій та велике бажання своїми творчими новорічними поробками порадувати і оточуючих, і близьких, і себе, додати бадьорості та відчуття свята. І їм це беззаперечно вдалося, інакше не було б таких цікавих робіт у гуртківців "Декоративно-ужиткового мистецтва" (керівник Перець О.В.) як то: повітряно-казковий, ажурний Сніговичок, який прикрасить новорічний інтер'єр будь-якої оселі, чобітки та рукавички для Святого Миколая, що так старанно шили хлопці й дівчата. І милі Гномики, що оселилися на вікнах та дверях рідної школи, виконані в техніці витинання вихованцями "Орігамі"(керівник Журавльова С.М.). Одним словом: молодці - вийшла райська майстерня Діда Мороза. 

Переглядів: 151 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-12-11

close