Головна » 2020 » Серпень » 14

Увага, керівники гуртків!

З метою гідного відзначення Дня Державного Прапора України, Дня незалежності України, вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України, утвердження у громадян почуття гордості за свою державу, засвідчення поваги до подвигу борців за свободу, незалежність та територіальну цілісність України, до Регіонального плану заходів із підготовки та відзначення в Донецькій області Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України у 2020 році ввійшли такі пропозиції від методичних служб органів управління освітою міських рад, райдержадміністрацій, ОТГ, ВЦА:
1.    Організація челенджів (хештег #ВітаємоУкраїно!), зокрема поетичні челенджі «Барви українського слова»; музичні челенджі «Одна калина за вікном, одна родина за столом…»; челенджі соціальної спрямованості «Гордий бути українцем».
2.    Проведення онлайн-вікторин, вебквестів, ігор-відеоподорожей «Знавці української державності», «Крокуємо сторінками історії Батьківщини», «Україна унікальна», «З Днем народження, країно!».
3.    Проведення віртуальних вернісажів (виставок), конкурсів малюнків, фотографій, фотоколажів «Хай квітне моя Україна», «Мрії маленького українця».
4.    Підготовка та розміщення на офіційних сайтах, блогах, фейсбук-сторінках закладів освіти інформаційних матеріалів до Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України.  ... Читати далі »

Переглядів: 168 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-08-14

close