Головна » 2019 » Квітень » 21

20 квітня 2019 року у м. Слов’янськ на базі Донецького обласного центру технічної творчості дітей та юнацтва відбувся обласний етап Всеукраїнських відкритих змагань учнівської молоді з повітряних зміїв з метою популяризації спортивних змагань з повітряних зміїв серед підлітків, учнівської молоді та посилення патріотичного виховання підростаючого покоління.

Програмою змагань передбачалося: стендове оцінювання моделей, виготовлених власноруч; виступи команд у 7-и турах. У змаганнях взяли участь 10 команд з міст та районів Донецької області всього було зареєстровано 47 учасників. Кожен учасник мав змогу спробувати свої сили відповідно до заявленого класу моделей.

Переможцями Змагань стали вихованці СЮТ міста Дружківки (керівник команди Братищенко Ігор Федорович):

Модель класу Z (експериментальний змій довільної форми та розмірів, що демонструє який-небудь попередньо заявлений експеримент): за ІІ місце – Волошка Дмитра, вихованця Станції юних техніків Дружківської міської ради Донецької області.

Модель класу Z3 (об’ємний змій будь-якої геометричної форми та розміру без жорсткого каркасу): за І місце – Фролова Іллю, вихованця Станції юних техніків Дружківської міської ради Донецької області; за ІІІ місце – Нерівного Олексія, вихованця Станції юних техніків Дружківської міської ради Донецької області.

Різноманітність моделей вразила суддів, а яскраві кольори та різнобарвність не залишили байдужими гостей свята. Усі присутні були в захваті від спостереження за польотами зміїв.  ... Читати далі »

Переглядів: 268 | Додав: Admin_site | Дата: 2019-04-21

close