Головна » 2021 » Березень » 7 » Обласний етап Всеукраїнських змагань учнівської молоді з радіоелектронного конструювання
8:24 AM
Обласний етап Всеукраїнських змагань учнівської молоді з радіоелектронного конструювання

6 березня у місті Слов’янськ на базі Донецького обласного центру технічної творчості дітей та юнацтва відбувся обласний етап Всеукраїнських змагань учнівської молоді з радіоелектронного конструювання. Вихованець гуртка ПНЗ СЮТ “Юний винахідник” Алтухов Кирило 2009 р.н. (керівник Баранов В.Ю.) вже другий рік поспіль приймає участь у змаганнях.

    

Любов до радіоелектроніки йому привів батько Константин Михайлович, який активно допомагає сину у його захопленні. Вперше він взяв паяльник у руки в 9 років, коли разом з батьком вони збирали електронний годинник. Кирило активно займається самоосвітою, знаходить цікаві матеріали з радіоелектроники на каналі Youtube. З 10 учасників конкурсу Кирило був самий молодший (11 років), але за підсумками II етапів змагань - теоретичного та практичного (монтажу радіоелектронного пристрою) в особистому заліку він отримав диплом другого ступеню і срібну медаль. Вітаємо нашого учасника і бажаємо розвитку в його захопленні радіоелектронікою.

 

Переглядів: 221 | Додав: Admin_site | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
close