Головна » Архів матеріалів

Шановні керівники гуртків!

Доводимо до вашого відома, що згідно з планом роботи Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2020 рік 23.11 27.11.2020 р. в області відбудуться такі заходи:

  1. 25.11.2020р. – медіа-квест «Практична медіаграмотність: авторські здобутки та досвід впровадження» (Миколаївський ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 3 Слов’янського району) для представників закладів освіти та методичних служб ‒ учасників Всеукраїнського експерименту з медіаосвіти, а також педагогів і методистів, які цікавляться проблематикою.

... Читати далі »

Переглядів: 102 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-11-20

На базі філіі ЗШ#17-Райський НВК#11 від Станції юних техніків активно працює гурток "Орігамі". Керівник Журавльова С.М. допомагає дітям розвивати кмітливість, винахідливість та зацікавленість до пошукової творчої діяльності.

Гуртківці в доступній формі знайомляться з основними геометричними поняттями, азами паперової пластики : опановують різні прийоми і способи дій з папером, такими як згинання, багатократне складання, надрізання, склеювання, вивчають базові форми створення моделей. Вихованці уже виготовили власноруч кулю з серветки,а також квітку Піон та Ірис.

 

Переглядів: 95 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-11-19

Шановні керівники гуртків! Нагадуємо, що 19.11.2020 року о 13.00 відбудеться регіональна онлайн-конференція «Причини виникнення та шляхи подолання суїцидальних тенденцій серед підлітків» для керівників психологічних служб та методистів, консультантів, які відповідають за роботу психологічної служби міста, району, ОТГ.

Посилання на захід: https://us02web.zoom.us/j/85018759344?pwd=SjZKT2wrTUh1a3dSK2JCckFOTF VYQT09

Ідентифікатор: 850 1875 9344 Пароль: 500016 Реєстрація учасників: 12:50 - 13:00

Початок роботи о 13:00 Час проведення заходу: 13:00 - 15:30

Переглядів: 111 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-11-18

В Станції юних техніків з вересня відновив свою роботу гурток "Ракетомакетування" під керівництвом його незмінного наставника Архіпова Бориса Євгенійовича. Ракетомоделювання - це один із найцікавіших видів дитячої науково-технічної творчості. Він передбачає побудову, виготовлення та запуск моделей ракет.Мета занять у гуртку- оволодіння вихованцями базовими знаннями з ракетомоделювання, розвиток конструкторсько-технологічних здібностей гуртківців, їх участь у змаганнях, конкурсах.

На занятті хлопці конструювали та виготовили парашут.

Переглядів: 94 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-11-03

Наше століття - століття високих технологій. Робототехніка, конструювання та програмування – це одні з пріоритетних напрямків розвитку у сучасному світі. Саме з цими галузями будуть пов’язані професії майбутнього.

Заняття у гуртку робототехніки, що проходять на базі ЗШ# 17 (керівник Шишкін І.В.) допомагають розвинути хобі дитини до професійних здібностей.На заняттях діти знайомляться з основами робототехніки, мають можливість будувати рухомі моделі за допомогою набору Lego MINDSTORMS Education EV3, можуть втілювати в життя свої задуми та бачити кінцевий результат своєї діяльності – це роботи з досить широким спектром можливостей. Нещодавно хлопці опанували лабіринт,де вже декілька моделей роботів вправно долають загадкові коридори. Може робот і не принесе пляшку води в старості, але клей вже зараз може подати-металевий маніпулятор до ваших послуг.

Переглядів: 125 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-10-28

Увага, керівники гуртків та вихованці! 
Всеукраїнська краєзнавча експедиція учнівської молоді  «Моя Батьківщина - Україна» проводиться у декілька турів. I тур – міський – вересень-жовтень поточного року. До участі в експедиції «Моя Батьківщина - Україна» запрошуються вихованці, слухачі, учні позашкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, а також дитячі громадські об’єднання та організації, клуби за місцем проживання та окремі їх вихованці відповідного віку (далі - учасники експедиції «Моя Батьківщина - Україна»).
Учасники експедиції «Моя Батьківщина - Україна» проводять краєзнавчу, пошукову, науково-дослідницьку роботу, збирають емпіричні дані, фактичний матеріал, статистичну інформацію під час походів, експедицій, роботи в бібліотеках та архівах, а також під час тематичних змін у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку.
Надати письмові роботи-звіти  за напрямками Експедиції на розгляд суддівської колегії на електронну пошту ЦДЮТ (metodcab2019@gmail.com) до 27.10.2020 року. 
Умови експедиції  /konkurs_moja_batkivshhina.doc  ... Читати далі »

Переглядів: 142 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-10-16

Судномоделювання - є одним із найцікавіших напрямів науково-технічної творчості учнівської молоді. Саме тому гурток "Судномоделювання", який працює в Станції юних техніків від часу заснування закладу, користується популярністю серед хлопчаків всього міста. Оволодіння знаннями читання й виконання креслень, формування умінь і навичок роботи із столярним та слюсарним інструментом, виготовлення складних судномоделей - основні завдання діяльності цього гуртка, керівником якого є Братищенко О.Ф., наставник з 35- річним досвідом роботи, людина, закохана в свою справу. Олег Федорович для вихованців робить усе, щоб цей вид технічної творчості був цікавим і захоплюючим. Він не лише розвиває у дітей інженерні навички, а й допомагає їм набувати знань з фізики, креслення та інших дисциплін.

На изображении может находиться: 3 человека, стол, ребенок и в помещении

... Читати далі »

Переглядів: 125 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-10-15

Увага, керівники гуртків і вихованці!
Проведення міського етапу обласного конкурсу-виставки робіт з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Ми усе можемо» відбудеться  12.10.2020 року у дистанційному режимі. 
До участі у Конкурсі запрошуються колективи та індивідуальні виконавці:
1) колективи художньої творчості та окремі виконавці з числа дітей з інвалідністю, які навчаються у позашкільних навчальних закладах художньо-естетичного напряму та загальноосвітніх навчальних закладах; 
2) колективи та індивідуальні виконавці, учні загальноосвітніх шкіл, вихованці закладів позашкільної освіти художньо-естетичного напряму, які мають статус дитини-сироти або дитини позбавленої батьківського піклування. 
Конкурс проводиться в номінаціях:

- декоративно-ужиткове мистецтво (художнє різьблення по дереву, гончарство та художня кераміка, художнє плетіння, ткацтво, в'язання спицями, гачком, витинання, художня вишивка, народна лялька, м'яка іграшка, писанкарство, вироби з тіста, вироби з шкіри, декоративний розпис, народний живопис, бісероплетіння, паперова пластика та оригамі, вироби з соломки, ізонитка, лозоплетіння вироби з природних матеріалів, інші техніки виконання);
- образотворче мистецтво ( графіка, живопис, батик, акварель, народний розпис тощо). 
Роботи образотворчого мистецтва виконуються у форматі А3, А4 і  подаються в паспорту та рамках.

Умови конкурсу /konkurs_mi_use_mozhemo.doc  ... Читати далі »

Переглядів: 150 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-10-08

Шановні вихованці та керівники гуртків!
Проведення конкурсу відеороликів-візитівок (презентацій) з національного виховання «Національне виховання – майбутнє держави» серед закладів освіти міста Дружківка відбудеться з 21.09.2020 року по 02.10.2020 року. Учасниками Конкурсу є заклади освіти міста, які знаходяться у підпорядкуванні відділу освіти Дружківської міської ради. На Конкурс подаються відеоролики та презентації, підготовлені самостійно, що демонструють особливості здійснення національно-патріотичного виховання в освітньому закладі.
Мова відеороликів і презентацій - українська. Учасником Конкурсу виступає навчальний заклад. Конкурсні роботи мають бути власною розробкою учасників.

Умови проведення конкурсу /konkurs_videorolikiv.docx   ... Читати далі »

Переглядів: 159 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-09-19

Шановні вихованці і керівники гуртків!
Донецький обласний еколого-натуралістичний центр у вересні-жовтні 2020 року проводить обласний конкурс юних майстрів народних ремесел «Природа і творчість». Роботи переможців І (районного) етапу разом із протоколом приймаються з 21 вересня по ЗО жовтня 2020 року на поштову адресу:
(Укрпошта 84393) вул. Волгодонська 22, м. Краматорськ, Донецька область, 84393 (з поміткою «Природа і творчість»)
або ( Нова пошта) вул. Волгодонська 22. м. Краматорськ. Донецька область. 84393 (з поміткою «Природа і творчість»)
До робіт додається заявка, оформлена згідно з вимогами (додаток 2). 

Детальніше: https://syut-druzhkivka.at.ua/priroda_i_tvorchist_2020.pdf

Переглядів: 135 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-09-19

« 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 »
close