Головна » Архів матеріалів

Когда дети растут, очень важно уметь хранить веру в чудеса в сердцах, в волшебную палочку Деда Мороза, в добрый снег, в жизнь как праздник. В преддверии новогодних праздников занятия в кружке ′′ Делать игрушки-сувениры ′′ проходят под девизом :" Руки работают - праздник для души." На этот раз воспитанники, делая елку сами, решили что под елкой обязательно волшебным образом будет сюрприз от Деда Мороза или Снегурочки, что рождественский торт, сделанный из шишек девочками, ночью дегустирует Дед Мороз, а Снегурочка, примеряет венок, который повесили мальчики на двери...

Надо верить и желать, чтобы у каждого из нас в новом году было как можно больше счастливых дней, чтобы коронавирус ушел, лёгкость в жизни и отсутствие проблем. С НОВЫМ ГОДОМ! 

 

Переглядів: 153 | Додав: Admin_site | Дата: 2021-01-06

Переглядів: 157 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-12-30

Новий Рік – це найулюбленіше свято усіх дітей. Тож вихованці гуртка «Початкове технічне моделювання», що діє на базі НВК №4, із захопленням чекають на нього і готуються заздалегідь, виготовляючи новорічні прикраси своїми руками. На заняттях (керівник Ірина Петрівна Бурдун) гуртківці, підхоплюючи новорічну естафету СЮТ щодо організації роботи "Резиденції Святого Миколая", з особливим піднесенням створюють ялинкові прикраси, вітальні листівки, виготовили милих Санта-Клаусів. І, користуючись нагодою, вітають усіх із зимовими святами і бажають миру, злагоди, добра!

 

Переглядів: 121 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-12-28

День Святого Миколая – свято добра і дитячих талантів. А у Станції юних техніків вже традиційно свято Миколая є своєрідним творчим звітом роботи гуртків за півріччя. Вихованці гуртка "Виготовлення іграшок-сувенірів"(керівник Гуляєва С.М.), згідно давніх українських звичаїв, напередодні Миколая прибрали та прикрасили Резиденцію- майстерню, зі щирою цікавістю та захопленням дізналися про життя та добрі вчинки Святого Миколая, історію виникнення листівок та ялинкових прикрас, а також про те, як самостійно власноруч їх зробити. Діти виготовили на ялинку "миколайчики", святкові тістечка, зробили новорічні віночки на двері.

Переглядів: 142 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-12-22

На базі НВК#10 від Станції юних техніків працює гурток художньо-технічного напрямку "Виготовлення сувенірів" (керівник Беззубенко П.М.). До дня Святого Миколая вихованці цього гуртка на одному із занять набули навичок вирізання витинанок - від слова "витинати", тобто вирізувати. Діти за шаблонами з білого паперу ножицями ажурно вирізали чудові сніжинки, дзвіночки, якими потім прикрасили вікна майстерні до Нового року, якого з нетерпінням чекають, як діти, так і дорослі.

Переглядів: 138 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-12-14

До новорічних свят залишилося зовсім небагато часу, тому у гуртках Станції юних техніків вже на всю кипить робота. Діти святково прикрашають майстерні, готують новорічні виставкові поробки. Першими включилися до святкування вихованці гуртка "Орігамі" (керівник Журавльова С.М), що активно працює на базі НВК#11 (Райський).

Художня праця дає дітям творити .В дитячих руках різні матеріали та предмети перевтілюються в цікаві подарунки.Дивіться самі: з різнокольорового паперу вийшли чудові чобітки, які взуває Святий Миколай, коли йде до слухняних дітей з подарунками.

Переглядів: 147 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-12-11

Новорічна, святкова атмосфера панує в гуртках художньо - технічного напрямку "Орігамі" та декоративно - ужиткове мистецтво, що від СЮТ працюють на базі НВК # 11(Райський). Очевидним є те, що керівники цих гуртків Перець О.В. та Журавльова С.М. в тандемі зі своїми вихованцями мають піднесений настрій та велике бажання своїми творчими новорічними поробками порадувати і оточуючих, і близьких, і себе, додати бадьорості та відчуття свята. І їм це беззаперечно вдалося, інакше не було б таких цікавих робіт у гуртківців "Декоративно-ужиткового мистецтва" (керівник Перець О.В.) як то: повітряно-казковий, ажурний Сніговичок, який прикрасить новорічний інтер'єр будь-якої оселі, чобітки та рукавички для Святого Миколая, що так старанно шили хлопці й дівчата. І милі Гномики, що оселилися на вікнах та дверях рідної школи, виконані в техніці витинання вихованцями "Орігамі"(керівник Журавльова С.М.). Одним словом: молодці - вийшла райська майстерня Діда Мороза. 

Переглядів: 147 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-12-11

Шановні керівники гуртків! 

Доводимо до вашого відома, що згідно з планом роботи Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2020 рік 14.12 18.12.2020 р. в області відбудуться такі заходи:

  1. 17.12.2020р. – вебінар «Проєктна діяльність учителя мистецьких дисциплін в умовах освітніх інновацій» для керівників МО, учителів мистецьких дисциплін, керівників гуртків художньо-естетичного циклу. Додатково просимо сприяти участі педагогів, які запрошені для виступу (додаток).

... Читати далі »

Переглядів: 136 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-12-10

Багатьом період пізньої осені здається сумним і похмурим часом, сезоном довгих безперервих дощів. Кожен наступний день стає схожим на попередній. Починає рано темніти, тож похмурі нескінченні вечори тягнуться дуже довго. Така вона, пізня осінь.Та вихованцям гуртка "Виготовлення іграшок- сувенірів" ніколи сумувати та нудьгувати.

Коли стояли теплі днинки, ми зібрали щедрі лісові подарунки, природний матеріал і робили з нього сувенірчики для рідних: із ракушок - жабку, із каштанів- чебурашку, із жолудів - бичка, віночки-оберіги - із шишок... Багото роботи було зроблено, а ще більше попреду, адже йдуть новорічні свята, треба своїм близьким готувати під ялинку подарунки, сувеніри. І сірий осінній пейзаж за вікном стане зимовим — сріблясто-білим, СВЯТКОВИМ.

Переглядів: 141 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-11-28

В Україні люди здавна мають тонке почуття прекрасного і потяг до мистецтва. А діти особливо розуміють красу і здатні творити вже в ранньому віці. Саме тому у комунальному закладі СЮТ на базі філіі ЗШ#17-Райський НВК#11 був започаткований гурток "Декоративно-прикладного мистецтва". Тут діти під керівництвом досвідченого й творчого педагога Перець О.В. в процесі занять розвивають мислення, зорову пам’ять, творчу уяву. Метою занять є реалізація творчих здібностей, художнього смаку, розширення кругозору у дітей.

Олена Вікторівна прагне, щоб вихованці відчували і знали, що їхня робота недаремна і комусь потрібна, що вони своїми творами вносять у світ частку прекрасного. Роботи дітей різноманітні, різнобарвні, як і сама осінь.

Переглядів: 145 | Додав: Admin_site | Дата: 2020-11-25

« 1 2 3 4 5 ... 13 14 »
close